Menu
Hovedkvarter

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontakt via e-post: info[at]washtec-chemicals.com

Green Line

Pas på miljøet uden at gå på kompromis med resultatet!

Alle Green Line produkter opfylder de strenge krav, som Svanemærkningen stiller for at bære deres mærke. Miljøspørgsmål er noget, vi tager seriøst. Vi er stolte af at præsentere et komplet udvalg af nordiske miljømærkede produkter, lige fra affedtning til polering og voks.

En smagsprøve af 4 af i alt 34 Svanemærkede produkter. Der er noget for enhver smag! Grøn kemi til klassisk bilvask, manuel bilvask og lastvognsvask.

Tar Remover Forte: 

Et kraftigt Svanemærket koldaffedtnings produkt

Skånsom mod miljøet, hensynsløs mod asfaltbelægningerne!

En aromatfri koldaffedtning, der er biologisk nedbrydelig. Tar Remover Forte løsner den sværeste asfalt og tjære om vinteren. Bruges som ekstra forvask, for at fjerne de mest stædige asfaltpletter. Perfekt tilpasset vores nordiske vaskeforhold. Svanemærket.

Prewash Power:

Alkalisk lavtskummende højtryksshampoo

Højkoncentreret alkalisk højtryksshampoo. Anvendes som foraffedter året rundt i automatiske og manuelle vaskeanlæg. Opløser vejsnavs, trafikfilm, fedt, olie og salt effektivt. Svanemærket. Et produkt til dig, der kræver strålende resultater, og som samtidig vil passe på miljøet.

FoamSensation Ultra:

Højkoncentreret alkalisk skumaffedter

Fremragende opskumningsegenskaber og god rengøringsvirkning. Giver et ensartet og fyldigt skumgardin i dit FoamSensation-system. Den alkaliske formel opløser vejsnavs effektivt og kan anvendes året rundt. Frisk duft af hindbær. Svanemærket. Opnå højeste ydeevne, samtidig med at du passer på miljøet.

WheelTecs Ultra:

Alkalisk fælgrengøringsmiddel

Kraftigt rengøringsmiddel til fælge og hjulsider af lakeret aluminium, stål eller plast. Opløser fedt og indgroet vejsnavs, vejsalt, oxider og fastbrændt bremsestøv effektivt. Må ikke anvendes på ulakerede overflader eller magnesium. Svanemærket. Et produkt til dig, der vil have skinnende rene fælge, og som samtidig vil passe på miljøet.