Schließen
Hovedkvarter

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontakt via e-post: info@washtec-chemicals.com

Green Line

Pas på miljøet uden at gå på kompromis med resultatet!

Alle Green Line produkter opfylder de strenge krav, som Svanemærkningen stiller for at bære deres mærke. Miljøspørgsmål er noget, vi tager seriøst. Vi er stolte af at præsentere et komplet udvalg af nordiske miljømærkede produkter, lige fra affedtning til polering og voks.

En smagsprøve af 4 af i alt 34 Svanemærkede produkter. Der er noget for enhver smag! Grøn kemi til klassisk bilvask, manuel bilvask og lastvognsvask.

Tar Remover Forte: 

Et kraftigt Svanemærket koldaffedtnings produkt

Skånsom mod miljøet, hensynsløs mod asfaltbelægningerne!

En aromatfri koldaffedtning, der er biologisk nedbrydelig. Tar Remover Forte løsner den sværeste asfalt og tjære om vinteren. Bruges som ekstra forvask, for at fjerne de mest stædige asfaltpletter. Perfekt tilpasset vores nordiske vaskeforhold. Svanemærket.

Prewash Alkaline FX 320: 

Effektiv alkalisk højtryks shampoo

God til miljøet, hård mod snavs!

Denne alkaliske højtryks shampoo fjerner effektivt vejsnavs, trafikfilm, insekter, fedtet snavs og salt. Produktet er vandbaseret, opløsningsmiddelfrit og biologisk nedbrydeligt. Et produkt til dem, der vil have strålende resultater, mens man tager sig af miljøet. Svanemærket.

Prewash Micro MX 240: 

Perfekt foraffedtning til vintervask

Effektiv rengøring med 2 i 1 produkt!

Denne mikroaffedtning med høj koncentration, giver dig fordelene ved to produkter i en - Prewash Alkaline & Asphalt Remover. Effektiv opløsning af vejsnavs, trafikfilm, sod, salt og lettere asfalt. Specielt tilpasset til nordiske vaskeforhold. Fremstillet af bionedbrydelige råmaterialer. Sæt både dine vaskwresultater og miljøet i første række. Svanemærket.

Wheel Cleaner FX 375: 

Skinnende rene fælge sommer og vinter

Hård mod snavs, venlig mod dine fælge og miljøet!

Effektiv rengøring af fælge og hjulsider. Fremstillet af omhyggeligt udvalgte råmaterialer til opløsning af fedtet snavs, vejsalte, oxider og bremsestøv. Derudover er råmaterialerne 100%

 

csm_Innovationen_wheeltecs_019fe3ae48.jpg