Menu
Hovedkvarter

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontakt via e-post: info[at]washtec-chemicals.com

Jet Line

Svanemærkede kemikalier til manuelle bilvask

Vi har alt hvad du behøver for din manuelle bilvask, og alle produkter er Svanemærkede. Du kan finde disse i Jet Line-sortimentet. Med mange års erfaring i ryggen kan vi give dig strålende vaskeresultater og nem håndtering. De bedste løsninger beskytter miljøet og giver topkvalitetsvaskeresultater på samme tid, det er det, vi kalder Innovation!

Miljøvenlig. Nem håndtering. Strålende resultater!

Med Jet Line garanterer vi bilvask af høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af omhyggeligt udvalgte råmaterialer for de bedst mulige resultater, samtidigt er de bionedbrydelige. Start med forvasken Prewash Power. Følg op med den alkaliske FoamClean Citrus skumvask. Lakken har derefter en glans og en vandafvisende effekt med DryTecs Ultra. Prikken over i`et er SelfTecs Ultra, som giver en dyb glans og et beskyttende lag, som bliver stærkere for hver gang. Alle produkter er Svanemærkede.

Dine fordeler med Jet Line

Tilfredse kunder

Jet Line kombinerer nem håndtering og strålende resultater - det er to komponenter, som dine kunder vil sætte pris på.

Miljø og kvalitet

Pas på miljøet uden at gå på kompromis med resultatet! Miljø er et varmt emne og kunder bliver mere og mere miljøbevidste. Med Jet Line behøver kunderne ikke at vælge mellem miljø og høj kvalitet.